Fiets kopen

‘Tegenwoordig kun je bijna wel voor iedere activiteit een fiets kopen’.

Even de kinderen ophalen met de bakfiets of moederfiets, boodschappen doen met de transportfiets of een tochtje maken op de toerfiets.
O ja, vergeet natuurlijk niet: de ik ga naar mijn werk op mijn ultra hippe coole ik mag gezien worden fiets. En ja, waarom niet?

Op internet en ook in de fietsenwinkel zijn er heel veel keuzes en dat maakt het ook zo ontzettend leuk maar soms ingewikkeld om een fiets te kopen. Omdat je niet iedere dag een fiets koopt en zeker niet voor iedere activiteit een fiets gaat kopen helpen we je graag een handje verder met het uitzoeken van je aanstaande fiets.

 

Waarvoor ga je hem gebruiken?

De Woon-werkfiets; (Vouwfiets, de ultra hippe coole stadsfiets, omafiets of elektrische fiets)
De Boodschappenfiets; (Omafiets of transportfiets uiteraard met een kratje voorop)
Kinderen per fiets vervoeren; (Bakfiets, fiets met fietskarretje, moederfiets, stadsfiets met lage instap)
De Toertochtfiets; (hybride fiets, elektrische fiets of voor de echte helden een trekking fiets)

Welk fietsdoel je ook voor ogen hebt, één ding is in ieder geval heel belangrijk als je een fiets gaat kopen: maak even een goede proefrit.

Als je eenmaal weet welk doel je voor ogen hebt en proefrit hebt gemaakt, bepaalt dat deels ook wat er op je fiets moet komen qua stuur, zadel, remmen, versnellingen, bagagedrager en evt. andere specificaties of fietsonderdelen. Soms is dat helemaal niet nodig, maar soms ook juist wel. We kunnen je daarbij dankzij onze ervaring en vakmanschap perfect in adviseren.

Mocht je van plan zijn om een fiets te kopen, dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fietswinkel. Kijken we samen naar een super kwaliteits oplossing voor jouw fietsdoel en rij je straks in alle tevredenheid onze fietswinkel uit.

Meet the team

Reacties zijn gesloten.